Smart og simpel flexleasing 
til private og erhverv

Over 25 års erfaring
med over 100.000 køretøjer!

En professionel partner
i en travl hverdag!

Vores historie

25 år i bilbranchen – og over 100.000 køretøjer

Au2lease, startet af Morten Kjærsgaard Larsen (MKL), er en landsdækkende virksomhed, der tilbyder flexleasing til private forbrugere såvel som erhvervslivet. Au2lease hører under MKL Montering og Service, ligesom Mortens andre selskaber, som de sidste 25 år har beskæftiget sig med montage og salg af ekstraudstyr til biler.

Morten startede MKL Montering og Service ApS i 1992, som er en anerkendt og landsdækkende virksomhed, der startede med at montere elektronik i køretøjer. Vi har været med fra mobiltelefonens barndom og har gennem tiden installeret elektronik i over 100.000 køretøjer.

Egne montører og garantiværksted

Vi har fokus på god service, uanset om du er en stor kunde, eller du er en privat borger, der leaser en hverdagsbil. Vi er landsdækkende med egne montører og har også garantiværksted for Pioneer på vores adresse i Næstved, denne service ligger i vores datterselskab MKL Teknik.

En professionel partner i en travl hverdag

Vi har vores eget flådestyringsprogram som håndteres af MKL Fleet. Med fokus på disse ydelser er vi en professionel partner i en travl hverdag. Vi har stor ekspertise samlet på de forskellige områder og har derfor gode muligheder for at finde en løsning, der passer lige netop dig.

Den rigtige løsning til DINE behov

Vi har en masse pakkeløsninger, som skal gøre det nemt for dig at bruge vores set up. Alle pakker kan købes med og uden montering, og vi bestræber os på at levere fra dag til dag.

Med dette set up og os som samarbejdspartner er du som kunde sikret den helt rigtige løsning, hvor der er taget hensyn til dine behov og de software-udfordringer, vi alle oplever i hvor vores hverdag.

Vi håber at du vil tage godt mod vores koncept, og at det vil lette DIN hverdag at være kunde hos os.

Au2lease – Keep it simple!

Hør mere

Udfyld felterne, hvis du er interesseret i et møde, hvor vi præsenterer mulighederne for flexleasing.